Monday, 15 April 2013

Dikelirukan atau mengelirukan?


Para cybertroopers dan bloggers pembangkang sedang berusaha keras menafikan video seks rakaman aksi pemimpin di hotel sebagai satu fitnah oleh UMNO-BN walaupun tiada laporan polis dibuat, menyarankan siasatan dijalankan mahupun pihak mereka mengeluarkan satu analisis khas sepertimana Johari Abdul lakukan kepada Anwar ketika dulu!. Sekarang pemimpim yang didakwa memperjuangkan Islam pulak kantoi!

Tentang lelakinya pula, bentuk badan, gerak geri dan suaranya ada mirip-mirip Mustafa Ali. Tak pastilah sekiranya ada pelanduk dua serupa. Tiada juga penafian dibuat oleh tuan punya diri. Sebaliknya cybertroppers dan bloggers pembangkang mengatakan bahawa kedua-dua di dalam video tersebut adalah pasangan suami isteri. Kalau betullah `perempuan' itu benar-benar merupakan isteri yang sah kepada lelaki di dalam video tersebut kenapa:

1.  Hubungan seks dilakukan di hotel dan bukan di rumahnya atau perempauan tersebut? Memandangkan pada penghujung video tersebut ada dinyatakan wanita tersebut akan berpindah dari rumah yang disewa oleh wanita itu!.

2. Kalau suami isteri, kenapa apabila hendak melakukan hubungan kelamin kena tempah hotel dulu?

3. Kalau suami isteri, kenapa lepas berhubungan seks, kena urut satu badan? Sesuatu yang normalkah?


4. Sebagai ulama besar PAS yang berdakwah kepada DAP melalui tahalul siyasi, isterinya sendiri tidak didakwah dan  boleh pula berpakaian ketat, seluar ketat dan tidak bertudung?

5. Kalau suami isteri, kenapa perlu 'dibayar' selepas berhubungan kelamin dengan isteri?

6. Kenapa duit bayaran kepada wanita berkenaan diambil daripada sampul surat dan bukan dari dompet? Duit ceramah tin milo PAS kah?No comments:

Post a Comment